Arkiver og Samling

Samling af Minoiske og Mykenske forseglinger

Det Danske Institut huser en stor samling af gipsafstøbninger af 724 Minoiske og Mykenske forseglinger
Samlingen er doneret af Dr. Erik Hallager, tidligere direktør for Instituttet, og kan studeres efter aftale på Instituttet, hvor den opbevares.

Dimitris Christodoulou Arkivet

Dimitris Christodoulou Arkivet er langtidsdeponeret af Dimitris Christodoulous enke. Arkivet, som nu huses på Nordisk Bibliotek, indeholder personlige breve, manuskripter, fotografier, både publiceret og upubliceret materiale, LP’er, kortere og længere videoer, og meget mere. Arkivet kan studeres i bibliotekets åbningstid.

Nicholas og Elena Calas Arkivet

Det Danske Institut i Athen modtog i 1999 det materiale der skulle blive til Nicolas og Elena Calas Arkivet. Materialet, der bl.a. består af breve, essays, artikler og fotos, kan konsulteres i læsesalen på Nordisk Bibliotek. Arkivet kan studeres i bibliotekets åbningstid.

Facade grafik vertikal